Túramanók

Túramanók

Programsorozat

Örülünk, hogy csatlakoztál élménygyűjtő csapatunkhoz, és te is Túramanó lettél.

A programsorozatunk lényege, hogy vegyél részt minél több olyan eseményen, amelyik a füzet elején látható logóval, vagy Túramanók felirattal kerül meghirdetésre.

A Túramanó füzetedbe matricákat gyűjthetsz, amelyeket a rendezvényeken való részvételért kaphatsz cserébe.
A matricák számától függően pedig az ezekért járó ajándékokat zsebelheted be. Az első eseményen tiéd lehet a matricagyűjtő füzet, a harmadik begyűjtött matrica után megajándékozunk egy egyedi, a programhoz gyártott bögrével. Az ötödik, matricával igazolt program után pedig egy teljesen egyedi, túramanós póló lehet a tiéd.


A tizedik alkalommal, pedig a programsorozat egyedi, fából gyártott érmét akaszthatod a nyakadba. Ha ezek után is velünk tartasz, és gyűjtöd továbbra is az élményeket, akkor a huszadik esemény után egy hátizsák boldog tulajdonosa lehetsz. Tehát minél több programra jössz el, annál több egyedi ajándékod lehet.


A programokat a Természetjáró Bakancsos Klub szervezi. Ebben segítséget kapunk az Ácsi Bóbita Óvodától, Ács Város Önkormányzatától, az ácsi vadászoktól, horgászoktól, madarászoktól és még nagyon sok jó embertől.

Nem semmi, ugye?

Miért mi jár?

1 matrica = Túramanó füzet
3 matrica = Túramanó bögre
5 matrica = Túramanó póló
10 matrica = Túramanó érme
20 matrica = Túramanó hátizsák

Az élménygyűjtő füzetünket folyamatosan aktualizáljuk, a legújabb segítőkkel, támogatókkal fog kiegészülni, és persze a legmenőbb ajándékokkal.