Hazajáró est


Találkozz a Hazajárókkal!

"Elindulni és hazatérni" A "Hazajáró" hétről-hétre bakancsot húz és nekiindul, hogy keresztül-kasul bebarangolja a Kárpát-medence varázslatos tájait és megismerje hazánk természeti- és kulturális értékeit, történelmi emlékeit és az ott élő emberek mindennapjait. Erdélyben, Felvidéken, Kárpátalján, Délvidéken, Muravidéken, Őrvidéken és belső-Magyarországon hol gyalog, hol szekérrel, kerékpárral vagy kenuval halad vándorútja során. A Kárpátok fenséges gerinceitől, várromokon, apró fatemplomokon és véráztatta harcmezőkön át, patinás városokig - megannyi magyar emlék kíséri a "Hazajáró" soha véget nem érő útját.


Most ismét találkozhatsz a sorozat két főszereplőjével Kenyeres Oszkárral és Jakab Sándorral, valamint a stábtagokkal az ácsi Hazajáró est keretében, amelyet a Természetjáró Bakancsos Klub és az Ácsi Bartók Béla Művelődési Ház és Könyvtár szervez a Piskóta Kávéházban, 2022. március 4-én, 18.00 órától.

Részletes programunk az este folyamán

  • 17 órakor kapunyitás. Érkezéskor Isten hozott pálinka minden felnőtt vendégünknek
  • 18 órakor Közönségtalálkozó, majd egy kis hideg előétel, "disznóságokkal" füstölt - sonka, - szalonna, - kolbász, friss kenyérrel.
  • A Hazajárószemmel 2 című könyv bemutatója, majd dedikálása (a helyszínen megvásárolható)
  • A két program között meleg disznótoros kóstoló, sült kolbász és hurka, friss kenyérrel.
  • Népzenei blokk Németh Dénessel és zenekarával.
  • Vacsorára Székelykáposzta.

A program alatt végig elérhető lesz a Hazajáró Shop, ahol Hazajáró ajándéktárgyakhoz juthattok, pólók, könyvek stb.

Az este folyamán végig Tiltott Csíki söröket kóstolgathatsz, és persze minden mást is.

A programon való részvétel regisztrációhoz kötött. A részvételi díjat a helyszínen kell majd fizetni érkezéskor. Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

JELENTKEZZ ITT!