LEADER 2022

Eszközfejlesztés a Bakancsos Klubban

Egyesületünk sikeres LEADER pályázat keretében valósította meg eszközbeszerzését, amelyről az alábbiakban számolunk be.


A 'Bakonyalja Kisalföld kapuja' Vidékfejlesztési Egyesülethez, a "Közösségi célú fejlesztések" elnevezésű 2021. évi LEADER pályázati felhívásra (VP6-19.2.1.-8-7-21) benyújtott "A Bakancsosklub eszközfejlesztése 2022" című LEADER pályázatához kapcsolódó eszközbeszerzésekről.


Kedvezményezett neve: Természetjáró Bakancsos Klub
Pályázati felhívás neve, kódszáma:
"Közösségi célú fejlesztések" elnevezésű 2021. évi LEADER pályázati felhívásra (VP6-19.2.1.-8-7-21)
A projekt címe, azonosító száma: A Bakancsos Klub eszközfejlesztése 2022 - 3333754394
A szerződött támogatás összege: 7.000.000 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 100
%
A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges
befejezés): 2023.05.30.

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

VP6-19.2.1.-8-7-21

Projekt azonosítója: 3333754394


A projekt célja:

A fejlesztésünk tervezett célja az volt, hogy egyesületünk a kor színvonalának megfelelő eszközparkkal rendelkezzen. Ezek alatt értjük a célszerinti eszközöket, valamint a mindennapjaink során használatos irodai eszközök beszerzését is. Ezek jelen esetben 2 db sátorból, és azok kiegészítő berendezéseiből álltak, valamint a nehezebb teher, és nehezebb eszközeink mozgatásához 1 db gyalogkíséretű targonca, amellyel a már meglévő, és nehezen mozgatható, nagy súlyú felszereléseket tudjuk mozgatni, a nemrégiben megépített 77 m2 alapterületű, raktározásra használt épületekben. Mindezeken felül a mindennapi életünket megkönnyítő, napi használatban lévő eszközök, irodai eszközök, mint a számítógép, fénymásoló stb. beszerzése történt meg.

A fejlesztést két fő csoport köré terveztük.

Az egyik az egyesület adminisztrációs kötelezettségeit, működését megkönnyítő, legfőképpen irodai alkalmazásban lévő eszközök fejlesztése, beszerzése volt. Ide olyan eszközöket terveztünk, melyekkel az irodai munkánkat végezhetjük el /Laptop, fénymásoló, adattároló eszközök, lamináló, hálózati eszközök stb./

A másik fő terület az egyesület cél szerinti eszközeinek pótlása, fejlesztése. Ide olyan eszközöket terveztünk, amelyek jelentősen megkönnyítik, illetve látványosabbá, korszerűbbé teszik a munkánkat /2 db rendezvénysátor, illetve egy gyalogkíséretű targonca./

A jelen fejlesztésnek, támogatásnak köszönhetően olyan, a kor kihívásainak, elvárásainak megfelelő eszközökhöz jutottunk, melyek hatékonyan, és nem utolsó sorban biztonságosan szolgálják a környéken élőket, és a hozzánk ellátogatókat egyaránt. A mi kis közösségünknek ritkán adódik lehetősége nagyobb összegű eszköz vásárlására, ezért nagyon örültünk a lehetőségnek, melyet a LEADER pályázat nyújtott nekünk. Köszönjük mindazoknak, akik segítették a pályázati folyamat során elképzeléseinket.