Rendezvényszervezés

Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk a rendezvényszervezés területén a legkisebb, legegyszerűbb eseményektől kezdve a nagy fesztiválokig.


Fontos kihangsúlyoznunk, hogy nem vagyunk rendezvényszervező cég, nem profilunk a rendezvényszervezés, mégis sokan kérik szakmai segítségünket, együttműködésünket egyes események lebonyolításában.

Főként infrastrukturális területen igyekszünk segíteni azokat, akik hozzánk fordulnak, hiszen az évek során számtalan olyan eszközre tettünk szert, amelyek jól jönnek egyes rendezvények esetében.

Kölcsönözhető eszközeinkről bővebb információ ITT található:

Referenciák

A teljesség igénye nélkül

Ácsi Városi Vigasságok, Autómentes Nap Ács, Hartmann Családi Nap, Föld-napi túrák, FutÁCS jótékonysági futóverseny, Húsvét a Parkban, Komáromi Napok, Mesterségek Dicsérete, Nagyvelegi Falunap, Nagyigmándi Nap, Tavaszünnep Azaumban, Azaumi rendezvények Almásfüzitőn, Dorogi Gyereknap, Trianon 100 filmforgatás Győr - Radó-sziget

Érdekesség

Nagy örömmel vettünk részt 2020-ban a győri Trianon 100 kisfilm forgatásán, ahol az volt a feladatunk, hogy a győri Radó-szigeti "vásári forgatag" képhez biztosítsunk néhány odaillő elemet.

Így egy lelkes kis csapattal indultunk útnak és állítottuk fel kosaras, népi körhintánkat, majd magunk is népviseletbe öltözve vettünk részt a jó hangulatú forgatáson. Természetesen a zsíros kenyér, kürtős kalács és különböző sonka-kolbász-szalonnák elfogyasztásában is jeleskedtünk.

A Trianon 100 kisfilm betétdala a Hoppáré zenekar szerzeménye, így a teljes dalhoz készült videóklipben is feltűnünk jó pár képkockán. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe!